Ohjeet ajanvaraukseen

Paras tapa varata aika on tulla käymään liikkeellä paikanpäällä. Mieti etukäteen suuntaa-antava koko tatuoinnille, sekä paikka johon kuvan toivoisit tehtävän. Ota mukaasi mahdolliset referenssikuvat mieluiten tulostettuna, jos tämä ei ole mahdollista, voit lähettää ne minulle sähköpostiin ajanvarauksen jälkeen. Tatuointiaikojen varausmaksu on 50€, tämä veloitetaan ajanvarauksen yhteydessä.

Jos asut kauempana, etkä pääse käymään, voit varata ajan sähköpostin kautta. Kerro sähköpostiviestissäsi mahdollisimman tarkasti millaisen tatuoinnin haluaisit. Kerro ainakin nämä asiat: tatuoinnin aihe ja sisältö-toiveet mahdollisimman tarkasti, tyyli, jolla toivot tatuoinnin toteutettavan, haluatko tatuoinnin musta-harmaana vai värillisenä, mihin kohtaan kehoa tatuointi on tulossa ja minkä kokoisena. Liitä mukaan referenssikuvat. Varausmaksun voi tässä tapauksessa suorittaa tilisiirtona.

Varausmaksu

Tatuointiaikojen varausmaksu on 50€. Varausmaksu hyvitetään tatuoinnin hinnassa tatuoinnin tekemisen jälkeen. Jos tatuointikertoja on useita, se hyvitetään viimeisen tatuointikerran hinnassa. Varausmaksua ei palauteta, muutoin kuin siinä tapauksessa, että tatuoija esim. sairastumisestaan johtuen joutuu perumaan sinulle varatun ajan, eikä uutta aikaa saada sovittua kohtuullisen ajan päähän. Varausmaksua ei siis palauteta, vaikka peruuttaisit aikasi hyvissä ajoin, sen voi kuitenkin siirtää uuden ajan varausmaksuksi. Tämä sen vuoksi, että tatuointiaikaasi varten tehtävät pohjatyöt vievät työaikaa, ja se jää tatuointiajan peruuntuessa minulle palkattomaksi työksi, mikäli varausmaksua ei ole suoritettu. Ajan peruuntuessa joudun tämän lisäksi järjestelemään kalenterini uudelleen ja etsimään uuden asiakkaan peruntuneen tatuoinnin paikalle. Jos uutta asiakasta ei saada sovittua peruutuspaikalle, jää aika käyttämättä ja se tarkoittaa minulle tyhjää työpäivää. Varausmaksu vähentää aikojen “hupivarailua”, ja näin nämä tyhjät päivät eivät osaltaan pidennä tatuointijonoa.